Kundcase

En kort intervju med Erik Fredriksson angående hans köp hos oss på Åkes Motor.

Hur tycker du att ditt köp av fyrhjuling på Åkes Motor var?

Jag köpte en Suzuki 750cc fyrhjuling nu våras (2016) på Åkes.

Jag är helnöjd med mitt köp, dels för att jag fick fyrhjulingen precis så som jag ville ha den. Det var trevlig personal och jag fick ett bra bemötande, jag fick till exempel en grundlig redovisning om allt från lufttryck i hjulen till alla funktioner på fyrhjulingen. Medan vi skrev papperen tittade vi också på vilket som är det bästa försäkringsbolaget, osv, dessutom bjöd de på kaffe och bullar.  Sedan visade de mig verkstaden och lät mig prata med deras mekaniker som skruvar på de här maskinerna dagligen. Det var helt suveränt att få se hur kunniga och trevliga deras verkstadspersonal är. Det kommer att kännas tryggt att lämna ifrån mig fyrhjulingen dit. Eller det var tryggt, säger Erik med ett skratt, jag har nämligen redan varit dit på min första service.

Varför valde du just Åkes Motor?

Jag hade hört mycket gott om dem, framför allt bemötandet från personalen. Sen har jag även hört mycket gott om deras verkstad, och att man snabbt och lätt kan prata problem med dem. Det har jag redan märkt av trots att det är knappa månaden sen jag gjorde mitt inköp.  

Jag kommer utan tvekan att vända mig till Åkes Motor i Delsbo så fort jag behöver någonting som deras lilla, men väldigt välsorterade, butik har att erbjuda!!